Rekrutacja w restauracji
Dobry pracownik na wagę złota. Nieważne, czy mowa o kucharzu,…
FINANSOWE WSKAŹNIKI ZATRUDNIENIA CZĘŚĆ 2
W większości lokali pojawia się moment, gdy sala świeci pustkami…
System POS vs Kasa fiskalna Czy jest jeszcze ktoś, kto…
Finansowe wskaźniki zatrudnienia część 1
Dobry pracownik w gastronomii to skarb, na którym z pewnością…
Rozwój pracownika czyli o motywacji poza finansowej
Rynek pracy w sektorze gastronomii w Polsce nie należy do…
Kontrola najwyższą formą zaufania
Każdy z nas chciałby, aby w jego zespole pracowały tylko…
Finansowe systemy motywacyjne w gastronomii
Systemy wynagrodzeń w gastronomii to temat bardzo obszerny. Może się…
WYBÓR SYSTEMU POS
Wybór systemu pos Szybko rozwój technologii i informatyki dotyka każdej…
Jak zacząć, żeby szybko nie skończyć? – cz. 3
Trudno znaleźć pracownika lokalu gastronomicznego, który w swojej karierze nigdy…
Jak zacząć, żeby szybko nie skończyć? – cz. 2
Otwarcie nowego lokalu to z pewnością jeden z bardziej ekscytujących…